Uit de gemeente

Op 12 april 2018 is mevr. Elizabeth Kamps - van Wattum overleden op de leeftijd van 90 jaar. Zij was weduwe van Jans Kamps.
Ds. v.d. Weide heeft de afscheidsdienst geleid en haar In Memoriam  geschreven. (zie elders in het blad)
We wensen haar kinderen en kleinkinderen Gods troost en zegen toe om dit verlies te verwerken.

De zieken in onze gemeente.
Mevr. Ada de Vries, Parklaan 5a, is ernstig ziek.

Mevr. Afien Oostingh is voor revalidatie naar Reggersoord, afd. 2 kamer 4, Reggersweg 1, 7943 KC Meppel,

Dhr. Orsel, de Wanne 28, krijgt 30 mei 2018 een geplande operatie. Hij moet waarschijnlijk 1 of 2 nachten in het ziekenhuis blijven.

We wensen alle zieken in onze gemeente (ernstig/langdurig/herstellend/ongeneeslijk) veel sterkte toe en indien mogelijk een voorspoedig herstel.

Jeugd.
Dan willen we dit keer ook aan onze jeugdige gemeenteleden denken die een spannende periode doormaken van wel/niet slagen of wel/niet over naar het volgende leerjaar.
We wensen hen wijsheid, sterkte, rust en doorzettingsvermogen toe.

Aangezien binnenkort de vakantieperiode aanbreekt willen we u vragen om indien nodig zowel de voorzitter van de kerkenraad als de scriba te informeren of uw vraag te stellen. We zijn nl. niet tegelijk op vakantie.

Dhr. G. Schuil  tel. 619292 of

Mw. A. v.d. Schoot   tel. 621084 of