Programma Impuls 2016 - 2017 Programma Impuls 2016 - 2017

Al een behoorlijke tijd is de werkgroep Impuls actief met het organiseren van inhoudelijke activiteiten op verschillende momenten in het kerkelijk seizoen. Lange tijd vielen ook de groothuisbezoeken onder verantwoordelijkheid van Impuls. De laatste jaren heeft Impuls samen met de werkgroepen vorming en toerusting van Stadskanaal, Borger en tot voor kort ook Gasselternijveen een wat grotere activiteit georganiseerd.

Telkens merkten we als werkgroep dat het lastig is om de juiste toon te treffen. Welk onderwerp moet je kiezen, waar moet je naar toe gaan, wat spreekt aan en wat trekt mensen? Af en toe vroegen we ons af in hoe verre er eigenlijk behoefte is aan de activiteiten die we ontplooiden. Soms moest een activiteit zelfs worden afgezegd wegens gebrek aan belangstelling, andere keren liep het toch weer verrassend goed.

Voor komend seizoen hebben we geen plannen gemaakt. Enerzijds vanwege de bovengenoemde wisselvallige belangstelling. Anderzijds omdat de nieuwe manier van werken in onze gemeente zou kunnen leiden tot nieuwe initiatieven, waar wij dan even niet tussendoor hoeven te fietsen. Het is een pauzejaar voor onszelf om te zien hoe e.e.a. gaat lopen en om te kijken of en in hoe verre de activiteiten van Impuls gemist worden.

Komend seizoen zal er in samenwerking met Stadskanaal en Borger wel weer een voorstelling worden georganiseerd. Dit is het stuk ‘Spiegels’ dat wordt uitgevoerd op zondag 23 april 2017 in Stadskanaal. Ook zullen we aandacht blijven schenken aan het werk van de groepen vorming en toerusting uit de genoemde kerken. Wanneer hierover informatie in ‘Onze Kerkbode’ verschijnt, bent u van harte uitgenodigd aan de activiteiten deel te nemen!