PCOB

Uitnodiging.

PCOB leden komen op woensdag 21 november bij elkaar in De Eendracht achter de Poststraatkerk.
Op het programma staat een leuke middag met Oud Hollandse spelen, georganiseerd door de heer Ludema. Koffie/thee/koek is € 3.50 We beginnen om 14.00 uur.

Heeft U een vriend(in) die geen lid is? Breng haar/hem mee en laat ze kennismaken. U kunt ook het KBO/PCOB magazine doorgeven ter kennismaking. Velen zijn enthousiast voor de vele interessante onderwerpen die besproken worden en ons als ouderen aangaan. En anders ligt in uw kerkgebouw vast wel een exemplaar om in te zien.

We zien uit naar uw komst.

datum en tijdstip 18-11-2018 om 9.30 uur