PCOB

PCOB uitnodiging.

Op woensdag 17 april hopen we elkaar weer te ontmoeten in “Eendracht” achter de Poststraatkerk. Deze middag hopen wij het Paasfeest te vieren. We gedenken het lijden van Christus. Ook een mooi paasverhaal staat op het programma en met een gezamenlijke broodmaaltijd sluiten we de middag af. Wilt u de viering meemaken? U bent van harte welkom. Koffie/thee/ €3,50. Neemt u ook deel aan de gezellige broodmaaltijd dan betaalt u inclusief de koffie € 5,--.  Voor de broodmaaltijd kunt zich opgeven tot en met vrijdag 12 april bij Rinkje Blank-de Veen, telefoon 61 55 96, Mevr. Dineke Vos, alleen per e-mail:

datum en tijdstip 19-05-2019 om 09:30

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09:30