Ouderenmiddagen Ouderenmiddagen

In november a.s. beginnen we met weer een nieuw seizoen met vijf ouderenmiddagen. Het programma daarvoor ziet er als volgt uit:

2 november 2018:
De heren J. Haikens en A. Plat gaan iets vertellen, met dia's ondersteund, over
de historie van Nieuw-Buinen.

21 december 2018:
Kerstmiddag, wordt verzorgd door eigen leden. Een klein mannenkoor gaat mede
werking verlenen.

18 januari 2019:
Nieuwjaarsmiddag, deze wordt verzorgd door de dames Kompier en Luinstra met
het programma: "Toentertied".

1 maart 2019:
De heer Sprik uit Smilde kom deze middag verzorgen met een programma dat lijkt
"Tussen kunst en kitsch". We mogen zelf spullen meenemen om "te laten taxeren". Dit wordt vast leuk!!

12 april 2019:
Paasmiddag, tevens de laatste middag van het seizoen, verzorgd door eigen leden.
Verdere invulling volgt nog.

We hopen dat het programma u aanstaat en dat de middagen door u goed bezocht zullen worden. U mag gerust vrienden, buren enz. enz. meenemen en nogmaals.......u hoeft echt geen "oudere" te zijn.

De middagen worden gehouden in "De Wanne" en beginnen om 14.00 uur.

Om te beginnen nodigen wij u uit voor de startmiddag op 2 november a.s.. De heren Haikens en Plat nemen u mee in de historie van Nieuw-Buinen. Verhalen ondersteund met dia's.
Zoals al gezegd hopen we op een groot aantal bezoekers temeer omdat het aantal inwoners van "De Wanne" zelf sterk terugloopt. Graag tot ziens dus.

Namens de cie.,
G. Knol.