Colofon Colofon

Privacybeleid

Foto’s en/of video’s van een activiteit die heeft plaats gevonden vallen in principe onder vrije nieuwsgaring en komen (zonder toestemming van gefotografeerde betrokkenen vooraf) in aanmerking voor plaatsing. Wanneer u bezwaar heeft tegen een geplaatste foto, dan kunt u dit kenbaar maken bij de webmaster. De betreffende foto wordt dan zo spoedig mogelijk verwijderd van de site.

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar de PKN-gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ook is de gemeente niet verantwoordelijk voor de inhoud van de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.