De kosters De kosters

Johnny Breider achter de regel-tafel voor beeld (beamer) en geluid

Het spreekt eigenlijk voor zichzelf dat de koster in de kerk een heel belangrijke plaats inneemt.
Hij is immers de vraagbaak voor een ieder die iets in het kerkenwerk doet.

Hij regelt heel veel zaken waar wij niet altijd bij stil staan.  Niet alleen op zondag is hij aktief, maar juist ook door de week moet hij maar zorgen dat de bezetting van de vergaderruimte goed is, de kachel goed geregeld en in de winter de stoep sneeuw vrij, de klok op tijd geluid en zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan.

Wij hebben een drietal van deze "duizendpoten" waar wij altijd terecht kunnen. Hier onder zien we hun "koppies":

kosters kosters

J.Breider                        E.Krikke                             K.Kamst

Johnny Breider:  Koster en techniek (audio / beamer)

Egbert Krikke:       Koster en agenda gebruik kerkzaal

Koos Kamst:        Koster