Impuls Impuls

Het doel van Impuls is: het stimuleren van, en het omgaan met leven en geloofsvragen. Dit in het belang van ieder persoonlijk maar ook voor het functioneren van gemeente(leden) in relatie tot hun omgeving. De taak van Impuls is: komen met activiteiten die het doel dienen. Dit in de vorm van thema-avonden, excursies en doe-activiteiten.

Omdat er veel concurrentie is op het gebied van activiteiten, omdat de activiteiten van Impuls erg wisselvallig werden bezocht en omdat de gemeente op een andere manier is gaan werken, leidt de werkgroep Impuls op dit moment een slapend bestaan. Wellicht zullen er in de toekomst wel weer activiteiten georganiseerd gaan worden.

Ieder seizoen zal er wel in samenwerking met Stadskanaal en Borger een voorstelling worden georganiseerd. Ook zal de werkgroep Impuls aandacht blijven schenken aan het werk van de groepen vorming en toerusting uit de genoemde kerken. Wanneer hierover informatie in ‘Onze Kerkbode’ verschijnt, bent u van harte uitgenodigd aan de activiteiten deel te nemen!

Samenstelling van de commissie: Anneke Fokkens, Freek Benjamins en ds. Lambert van der Weide.