Gebouwen Gebouwen

PKN Kerk van Nieuw Buinen

Naast de kerk bevind zich een gebouw inmiddels flink gerenoveerd, genaamd "Het Tussendiep", waarin een twee tal zalen, een grote en een kleine,  een consistorie, een vergaderzaal, een keuken, oppas ruimte, een ruimte voor de jeugd en toiletten.
Dit geheel is verbonden door een zg. "glazen gang" met de kerkzaal.
Indien u gebruik wilt maken van bovenstaande zalen, dient u contact op te nemen met Mevr. I.vd.Zwaag tel 0622335614.
Tevens kunt u in het gebouw gebruik maken van WIFI.

Voor bespreking van de kerkzaal, contact opnmen met de Hr. Egbert Krikke.

Tel. 0599-619549   E-mail

Het "Tussendiep" wordt beheerd door
     Irma van der Zwaag,

tel. 06-22335614    E.mail

Veenbesstraat 6   Nieuw Buinen

Meer over de gebouwen Meer over de gebouwen

Hierboven ziet u de kerk zaal. Er kunnen zo ongeveer  270 mensen in en op de galerij nog ong. 40 personen.

In 2005 is een start gemaakt met de renovatie van de  kerkzaal. Op zondag 21 mei 2006 mochten we dit complex in gebruik nemen.

In 2005 werd het toenmalige naastliggende  Dorpshuis gekocht en aangepast naar onze wensen. Zo werd de kerkzaal door een "glazengang" verbonden met dit dorps huis. Na de renovatie kreeg dit bijgebouw de naam " Het Tussendiep"