Protestantse Kerk in Nederland
PKN Gemeente Nieuw Buinen, Buinerveen en Drouwenermond
 
 
Bij de diensten Bij de diensten

Zondag 21 januari 2018

In deze dienst hopen we het Heilig Avondmaal te vieren. Ds. Katerberg uit Borger zal in deze dienst voorgaan, ook in de viering in De Wanne.

Zondag 28 januari

De dienst op deze zondag zal in het teken staan van Kerk, School en Gezin en is georganiseerd in samenwerking met de scholen en de Baptistenkerk. Het combo zal medewerking verlenen aan deze dienst die zal worden voorgegaan door onze voormalige predikant Ds. Lambert van der Weide.

Zondag 4 februari 

In deze dienst hopen we onze nieuwe ambtsdragers te bevestigen en natuurlijk afscheid te nemen van de vertrekkende ambtsdragers. Ds. Wams uit Ter Apelkanaal zal deze dienst leiden en de ambtsdragers bevestigen. Na de dienst krijgt u allemaal de gelegenheid om afscheid te nemen van de vertrekkende ambtsdragers en om de nieuwe ambtsdragers succes te wensen onder het genot van koffie, thee en frisdranken.

Zondag 11 februari 

De dienst op deze zondag zal worden voorbereid door de Dienstdenkers in overleg met voorganger en muzikale leiding en zal als thema Talenten meekrijgen. De heer Bram van der Schoot zal in deze dienst voorgaan en wat betreft de talenten kunt u wat verwachten in deze dienst. 

Zondag 25 februari

Zondag 25 februari is de eerste zondag van de Veertig Dagen Tijd. Ds. mw. Arends zal deze dienst voorgaan. Na de dienst gaan we weer koffiedrinken.

terug
 
 
 
 

Jeugddienst
datum en tijdstip 29-04-2018 om 09:30
meer details

Jeugddienst
datum en tijdstip 29-04-2018 om 9.30
meer details

 
Kerk in actie 
 
Protestantse kerk
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.