Bij de diensten Bij de diensten

Zondag 22 juli.
Ds. P. de Vries gaat dan voor en na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken.
Een goed begin van de grote zomervakantie.

Zondag 29 juli.
Ds. Wolters komt nog een keer als voorganger. Zoals u misschien weet, gaat hij eind dit jaar met emeritaat.

Zondag 5 aug.
Je hoort wel eens zeggen dat we in een tijd leven die van alles de prijs kent en van niets de waarde. Dat worden we gewaar in de zorg, in het onderwijs, in veiligheid en in aandacht voor duurzaamheid. Alles draait om geld. Waarde is vooral financiële waarde.  Dat er een verschil is tussen geld en waarde, weten we natuurlijk wel, maar we kunnen er in ons economisch denken niet zoveel mee. Misschien is dat de reden dat veel mensen onbehagen ervaren ondanks onze enorme welvaart.
Hoe lag dat in de wereld van de bijbel? De bijbelse economie was geen geldeconomie zoals de onze. Men kwam op een geheel andere manier tot waardebepaling van de dingen van het leven. Daarover wil deze dienst gaan. Gelezen wordt o.a. Gen.  23 : 1-20 en uit Lev. 27. De tekst van de preek is Lev. 27:25.
Hartelijke groeten, ds. Anton Verbeek, Assen

Zondag 12 aug.
Preeklezen met als thema “Wachten, zien, verbinden”.

Zondag 19 aug.
Preeklezen met als thema “Als veelkleurige steentjes”  Een dienst rondom 1 Petrus 4:10.
Ook is er koffiedrinken na de dienst voor wie niet op vakantie is.

Zondag 2 sept.
We vieren het Heilig Avondmaal met elkaar, dit keer lopend. Aansluitend is de viering in de Wanne.
Ds. Pastoor is dan onze voorganger.

Zondag 16 sept.

Startdienst met als thema Young4Old. Een dienst met medewerking van de Dienstdenkers en als voorganger mw. de Swart.  Het belooft een mooie dienst te worden.
Na afloop is er koffiedrinken.

datum en tijdstip 23-09-2018 om 9.30 uur