Zondag 3 juni.
Vandaag komt onze oud predikant ds. Kuipers uit Nunspeet de dienst leiden.
Na afloop van de dienst is er gezamenlijk koffie drinken en kunnen we gezellig bijpraten.

Zondag 10 juni
Vandaag vieren we het Heilig Avondmaal (zittend) en aansluitend is er de viering in de Wanne.  Voorganger in beide diensten is een oud plaatsgenoot nl. ds. Wim de Groot.

Zondag 24 juni.
Vanmorgen nemen we afscheid van de oudsten van de kinderdienst.
Het thema is “Kom uit je boot” en medewerking wordt verleend door het combo.
Het is fijn om ds. v.d.  Weide dan weer eens te ontmoeten en is er weer gezamenlijk koffie drinken na de dienst.
Zondag 1 juli.
Dit keer is er preeklezen en het thema is “Hoop op bevrijding vraagt onderhoud”.
De Dienstdenkers verlenen hun medewerking.

Zondag 22 juli
Ds. P. de Vries gaat dan voor en na de dienst is er gezamenlijk koffie drinken.
De grote zomervakantie begint en waarschijnlijk trekken velen vanuit de gemeente er een poosje op uit. Tijdens de koffie kunnen we elkaar onze vakantieplannen vertellen maar ook de thuisblijvers wensen we goede weken toe.