Bij de diensten Bij de diensten

Extra informatie met betrekking tot afwezigheid ds. Wouda:
Ds. Wouda is t/m 1 januari 2019 afwezig in verband met haar ernstig zieke dochter.
Het moderamen heeft een gesprek gehad met ds. Jonker. Ds. Jonker is bereid de taken van ds. Wouda waar te nemen voor een aantal erediensten, crisispastoraat en zo nodig overlegsituaties. Concreet betekent dit dat de diensten van ds. Wouda ingevuld worden door ds. Jonker en dhr. A. van der Schoot. Zie kerkdiensten.
Wij als moderamen zijn blij dat de diensten ingevuld konden worden op zo’n korte termijn.
Tijdens Advent en Kerst komen 2 projecten aan de orde in de dienst.
De kinderdienst volgt het project van Bijbel Basics en de liturgische bloemschikking heeft als thema “Licht dat blijft”.
Het thema van de kerstnachtdienst is: “Hoezo geen plaats “.
In januari beginnen we na de dienst met gezamenlijk koffie drinken en elkaar veel heil en zegen te wensen.
Namens de kerkenraad wens ik iedereen hele fijne gezegende dagen en een goede jaarwisseling.

Heilig avondmaal
datum en tijdstip 20-01-2019 om 09:30